Clicky

Op zoek naar persoonlijke 1:1 begeleiding?
Laten we kletsen!

Fit Progression Kampen - Jojanneke Last - Leefstijl- en Vitaliteitscoach - Personal Training - Voedingscoaching 16

Wil jij afvallen of fitter worden en ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding? Of wil je weten welk programma bij jouw doelen aansluit?

Laten we dan even bellen!   

Met een persoonlijk traject bereik je jouw doelen nóg sneller door de inzet van Personal Training en Lifecoaching. Ik kijk naar jou als individu. Ik zie jouw kansen, mogelijkheden, valkuilen en sterke punten. Ik zie waar jij blij van wordt. 

Tijdens een 1:1 traject maken we samen een plan voor de lange termijn. Ik coach en train jou op het behalen van je gewenste, lange termijn resultaten, waarbij je fysieke, emotionele en mentale gezondheid centraal blijven staan. 

Ben jij klaar om er nu eens
écht voor te gaan?

Om je leefstijl aan te pakken en deze
om te zetten naar blijvende resultaten?

Om afscheid te nemen
van die overtollige kilo’s?

Je fitter en energieker te voelen?

Te beginnen met sporten?

En wil je weten welk traject het beste aansluit?

Good for you!
LETS TALK!

Wat kan ik verwachten van het kennismakingsgesprek?

Bij het inplannen van jouw match-call vul je een korte vragenlijst in. 
Hierdoor krijg ik al een goed beeld van wat jij zoekt
en of ik je daarbij zou kunnen helpen. 

Tijdens het gesprek dat plaatsvindt via Google Meet, bespreken we jouw ideale beeld van FIT zijn en wat er voor nodig is om dat te bereiken. 
Ook stel ik je vragen om te kijken
of jij jouw doelen kunt behalen met mijn programma.

Aan het eind van het gesprek krijg je van mij
een persoonlijk advies en is het aan jou!

De match-call is een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Staat er geen geschikt tijdstip voor je tussen?

Laat het me even weten via 06 20 11 88 54, 
dan kijken we samen naar een geschikt moment! 

Ik voelde me vaak niet op mijn gemak in het sporten. Ik had geen idee of het goed was wat ik deed en mijn resultaten bleven uit.

Dankzij de trainingen van Jojanneke voel ik me zelfverzekerder in de technieken. Ik twijfel minder aan mezelf en ik weet nu wat ik aan kan. Mijn doorzettingsvermogen is gegroeid. Ik zet nu vaak een extra tandje bij, waar ik eerder dacht ‘zo is het wel goed’.

De coaching van Jojanneke werkt motiverend. Zowel tijdens de training als daarna. Ik heb nu zin om te gaan sporten. Ik weet nu dat ik het goed doe, dankzij haar tips, complimenten en motivatie. Mijn buik was na een aantal weken al platter, ik voel me nu zelfverzekerder en ben weer gemotiveerd om te blijven trainen.

Sinaï