Lifestyle Academy

Sorry!

Wij zijn druk bezig met het vernieuwen van deze pagina. Wil je toch weten wat dit traject inhoudt? Ik geef je hieronder alvast een 'sneak peak' of neem contact met me op! : -)

WhatsApp Image 2021-02-03 at 12.06.13

De voordelen van de lifestyle academy

Zelfstandig, maar samen

Jij gaat lekker bezig met het creëren van jouw nieuwe leefstijl aan de hand van de schema's en opdrachten. Iedere week checkt je coach online bij je in om te vragen hoe het gaat en waar je tegen aan loopt.

Mindset

Je mindset en de manier waarop je met je gedachtes en situaties omgaat kunnen je maken of breken. Daarom besteden we veel aandacht aan de invloed van jouw gedachtes en overtuigingen.

Trainingsschema's

Op basis van je wensen, doelen, huidige leefsituatie, mogelijke blessures of fysieke beperkingen schrijven we een trainingsschema die voor jou persoonlijk op maat is gemaakt!

Motivatie

Door het gebruik van trainingsschema's en de Food App kun je zelfstandig werken aan je doel. Het wekelijkse contactmoment met je coach, helpt je gemotiveerd te blijven om te blijven werken aan je doelen.

Weekopdrachten

Iedere week ontvang je in je mailbox een opdracht of les die te maken heeft met je doelen, het veranderen van je leefstijl en natuurlijk over voeding. Hierdoor vergroot je je kennis en kun je na het traject zelf verder!

Het bos weer zien

Internet staat bomvol met diëten, voedingsplannen, trainingsschema's en adviezen. Maar wat werkt er nu voor jou? Je coach helpt jou de weg te vinden die bij je past en je een leven lang kunt blijven volgen.

X