De ACTIVATE programma’s zijn er op gericht om jou zelfstandig
(maar toch met een beetje hulp) je doelen te laten bereiken.

Kick Start!

Het Kick Start programma is er voor diegene die er geen moeite mee heeft om zelfstandig een voedingsprogramma te volgen. Het enige probleem is de opstart en daar komt Fit Progression om de hoek kijken.

Na een uitgebreide nulmeting, intake en voedingsanalyse ontvang je van Fit Progression een adviesrapport met voorbeeldschema’s. Deze adviezen worden in een vervolgconsult met je doorgenomen. Daarna ga je ze zelfstandig implementeren in je dagelijkse leven. Heb je toch wat extra hulp nodig? Dan plan je een los consult in!

Het Kickstart programma kost €90,00 en duurt ca. 2 weken


Get Going!

Het Get Going programma is er voor diegene die er geen moeite mee heeft om zelfstandig een voedingsprogramma te volgen, maar wél moeite heeft met het vasthouden van de resultaten op lange termijn.

Na een uitgebreide nulmeting, intake en voedingsanalyse ontvang je van Fit Progression een adviesrapport met voorbeeldschema’s. Ook bespreken we eventuele trainings- of mobiliteitsdoelen. Op basis van jou behoefte ontvang je ook een trainingsadvies of een trainingsschema.

Gedurende deze 20 weken volgen er 10 vervolgconsulten waarin jullie de voortgang van je traject bespreken, werken aan je persoonlijke doelen en waar nodig wordt je plan bijgesteld. Eén keer per maand heb je personal training, waarin je samen met je coach werkt aan je persoonlijke doelstelling.

Het Get Going programma kost €65,00 per maand en duurt ca. 20 weken