Choose, Create, Change & Continue

Gezond en Fit worden begint vandaag!

Reset Programma’s

Wil je afvallen, aankomen, op gewicht blijven
of je relatie met voeding herstellen?
Fit Progression begeleid zowel volwassenen als kinderen.
Neem een kijkje bij de RESET programma’s!

Moms & Mini’s

Een gezonde mama, betekent een gezonde mini.
Wil je zwanger worden, ben je zwanger of ben je bevallen en wil je werken aan de gezondheid van jou en je (toekomstige) baby?
Lees dan verder!

Upgrades

Heb je jouw basisvoeding (redelijk) onder controle en heb je behoefte aan iets extra’s om die laatste kilo’s te verliezen of om je cardio-vasculair vermogen te verbeteren? Daarvoor hebben we sportvasten en intermittend fasting: lees gauw verder!

Activate Programma’s

Heb je al best wat kennis van voeding, maar weet je even niet hoe je van start moet gaan? Geen nood! Samen doen we een nulmeting en een intake. Daarna ontvang je een adviesrapport. Met een ACTIVATE programma kun je zelf aan de slag!

Sport & Voeding

Een gezond voedingspatroon en persoonlijke training kan bijdragen aan je sportprestaties en aan jouw fysieke uiterlijk.
Ben je er aan toe om jouw trainingsdoelen te behalen?
Kijk dan eens wat de mogelijkheden zijn!

Meten & Wegen

Soms wil je alleen maar even weten hoe je er nu voor staat.
En dat kan! Eens in de zoveel tijd kun je jezelf laten weten op een biometrische weegschaal en je centimeters laten opnemen.
Maak meteen een afspraak voor jouw weegmoment!

“If my mind can conseive it and my heart can believe it, then I can achieve it.”

FIT Progression gelooft dat het behalen van jouw doel samengaat met werken aan je voeding, training en herstel. Maar boven alles gelooft FIT Progression dat het behalen van je doel afhangt van het geloof en vertrouwen in jezelf. Daarom werken we in ieder traject ook met mental coaching: alles om jouw doel te behalen!

“Sportvasten:
A life changing experience”!

Ik ben in totaal 3,1 kg afgevallen en 2,5 cm buikomvang kwijtgeraakt binnen 10 dagen. Mijn spiermassa heb ik weten te behouden.
Door de kuur is mijn relatie met voeding veranderd. Ik vind de porties snel te veel en ook smaakt alles veel intenser en vind ik veel dingen nu te zoet. Daarnaast voel ik mij fit en krachtig en voel ik mij als het ware herboren door de kuur. Ik kan het dan ook iedereen aanraden. – Wendy