Intake formulier match-check

Hi Fanatiekeling!

Wat tof dat je interesse hebt in een van mijn trajecten.
Ik vind het belangrijk dat we het juiste traject voor je uitkiezen en elkaar te spreken voordat we met elkaar aan de slag gaan. Om inzicht te krijgen in je hulpvraag en in te schatten of ik je kan helpen, wil ik je vragen om onderstaand formulier in te vullen. Nadat ik je intakeformulier heb ontvangen en doorgenomen, neem ik contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken!

Liefs,
Jojanneke


"

DEZE FANATIEKELINGEN GINGEN JE VOOR!

Jolanda (55 jaar) had als een van de eerste lichtingen Corona opgelopen en ondanks dat ze weer gezond was verklaard, kon ze zichzelf niet weer op de rit krijgen. Ze was vermoeid, voelde zich slecht en werken ging niet. Ze besloot zelf actie te ondernemen en kwam terecht bij Fit Progression. We maakten een plan met als hoofddoel weer fit te worden en te reïntegreren op het werk. Jolanda begon met 30min per week trainen en bouwde dat langzaam uit. Ze hield het nog geen 2min. uit op de crosstrainer. Binnen anderhalve maand deed ze dat 15min. en inmiddels sport ze 3x per week zelfstandig. Jolanda had nooit gedacht dat ze sporten zo leuk zou gaan vinden. In de lockdown trainde ze zelfstandig door. Afvallen was geen hoofddoel, maar heeft ze het hele jaar door als moeiteloos ervaren. Een jaar later is ze 25 kilo lichter.
Jolanda voelt zich goed. Ze doseert haar energie, geeft haar grenzen aan, ze durft nee te zeggen. Haar concentratie is verbeterd en ze had nooit gedacht dat ze sporten zo leuk zou vinden. Inmiddels is ze weer aan het werk volgens haar contract uren. Moeiteloos loopt ze 4 trappen op. “Ik draai er m’n hand niet voor om”, zijn haar woorden.

FIT PROGRESSION

SPORT.VOEDING.LEEFSTIJL

FIT PROGRESSION

Jojanneke Last

FIT Progression | Headtrainer Basic Fit Kampen
Leefstijl- en Vitaliteitscoach | Personal Training | Voedingscoaching

De Maten 10
8265 VA KAMPEN

info@fitprogression.nl
06-20118854