Choose, Change & Continue!

Wij geloven..
dat ongeacht het doel dat je hebt, de resultaten op lange termijn het meest houdbaar zijn als we ons richten op het veranderen van de leefstijl.
Dat betekent dat we niet alleen met je trainen, maar ook aandacht hebben voor je voedingspatroon, herstel en mindset.

Ontmoet jouw coach

WhatsApp Image 2021-02-03 at 12.05.26

Jojanneke Last, 

Eigenaar FIT Progression
Trainer & Gewichtsconsulent

Jojanneke (29), is al jaren werkzaam op het gebied van coaching en training als het gaat om mens en gezondheid. In 2013 begon zij als dansdocente bij de plaatselijke dansvereniging en begon zij later ook met het geven van groepslessen. De passie voor sport en gezondheid groeide met de jaren mee. Haar achtergrond als logopediste en zangdocent liet zij in 2018 dan ook achter zich om zich om te laten scholen tot gewichtsconsulente en (personal) trainer.

"Ik ben verliefd op het coachen van mensen die een manier zoeken om gelukkiger te worden in hun eigen lichaam en geest. Met FIT Progression help ik mensen elke dag op weg om de beste versie van zichzelf te worden!"

Kennis & Passie = Key

Naast een dosis passie om jou te helpen bij het bereiken van je doel, zijn wij ook gek op leren en ontwikkelen! We hechten grote waarde aan het up-to-date houden en uitbreiden van onze kennis om jou op een veilige en verantwoorde manier te begeleiden. Daarom laten we ons regelmatig bijscholen of volgen we nieuwe opleidingen op het gebied van voeding, training en coaching.

WhatsApp Image 2021-02-03 at 12.06.13
WhatsApp Image 2021-02-03 at 11.57.23

Laten we kennismaken, een kop koffie drinken en je doelen bespreken!

We vinden het belangrijk dat er een klik is tussen jou en je coach. Je gaat werken aan jezelf en daarbij is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in je coach, jezelf en in het proces.

Om te kijken of Fit Progression bij jou past, ben je altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking op de club!

X