Persoonlijke Coaching / Training

1:1 werken aan jouw doelen voor een slanke, fittere, energiekere versie van jezelf! 

 

pijl

Liever in groepsverband trainen of zelf aan de slag?

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM JEZELF WEER 
FIT EN ENERGIEK TE VOELEN?

Ik zie jou...

Jij wil afvallen, je fitter voelen, weer lekker in je vel zitten en daar wil je wat voor doen. Maar je weet gewoon niet meer hoe je het aan moet pakken. Je hebt de diëten wel gezien en de sportschool meer gesponsord dan je lief is. Je wil het anders aanpakken.. maar hoe zorg je er nu voor dat je niet weer in het alles of niets verhaal belandt? Dat je de resultaten nu ook eens voor lange termijn vasthoudt? 

"Het enige dieet dat werkt, is een leefstijl die gebouwd is op jouw voorwaarden"

Wat jouw reden ook is om aan je vitaliteit en gezondheid te gaan werken, het belangrijkste is dat je het nu voor eens en voor altijd goed aanpakt. Geen crash dieet, niet 24/7 in de sportschool, geen dingen eten die je niet wilt eten en bovenal moet het passen in je huidige leven. Je wil niet ‘s avonds aan tafel zitten en iets anders moeten eten dan de rest van je gezin, wel dan? 

Deze keer doe je het voor de lange termijn resultaten en ik ga je daar bij helpen!

"Het gaat verder dan alleen trainen, alleen je voeding aanpassen of een paar gesprekken voeren waarna je vervolgens weer met je ziel onder je arm buiten de deur staat."

Hi, ik ben Jojanneke.

Je kent mij misschien als de Trainer van RTL’s OBESE in 2022, als personal trainer, CrossFit coach, voedingscoach, van de spelletjes, bootcamp de juf waarvan je dansles, BodyBalance of yoga kreeg, in een ver verleden zangles, koorrepetities, ademtherapie of logopedie van hebt gehad, als spreker of zelfs als zangeres.

 

Inmiddels werk ik al bijna 5 jaar als Persoonlijke coach, vitaliteitscoach, personal trainer, voedingscoach, mental coach..

 

Geef het beestje een naampje: met mijn ruime werkervaring weet ik precies welke knoppen ik aan moet zetten om jou weer #FIT te krijgen, op de manier zoals jij dat voor je ziet.

 

Want weet je; als je fit wilt worden moet je jouw EIGEN methode creëren en kun niet op slechts één onderdeel in je leven aandacht geven terwijl je de andere factoren negeert. ‘Alleen gaan sporten’, is vaak niet genoeg. Net zoals ‘alleen gezonder eten’, jou niet brengt waar je wil. Je mag jezelf  weer in balans gaan brengen. Dat is de enige manier waarop jij resultaten gaat boeken die je jouw hele leven met je meeneemt.

 

Ik werk met een totale aanpak met als doel dat jij je weer fantastisch voelt, zonder dat fit worden en afvallen een obsessie wordt..

200+

Coachees

24/7

Coaching

100%

Aandacht

Terug naar jou...

Dit levert een persoonlijk traject jou op:

Deze resultaten behaal je niet als je allerlei boekjes blijft volgen. Je moet gaan doen wat bij jou past in plaats van te doen wat een of andere dieet goeroe je oplegt. En juist daar ga ik je bij helpen.

Ik help je om het grotere geheel te zien als het gaat om je fit en energiek voelen. Want daar is meer voor nodig dan je voeding en beweging aanpassen. 

Wat anderen zeggen:

Ik ben me bewuster gaan verdiepen in wat ik eet en welke keuzes ik daar in maak. De achtergrondinformatie en kennis die Jojanneke heeft gedeeld over voeding, bouwstoffen voor je lijf, vitaminen etc, helpt enorm bij het nadenken over voeding en bij bijvoorbeeld het maken van een boodschappenlijst. Het gaat niet om heel weinig eten om af te vallen, maar om bewust eten en dat neem ik echt mee.
Ellen
Gamechanger
Jojanneke heeft altijd haar best gedaan om het mij zo leuk mogelijk te maken. Ze paste haar trainingen aan op mijn behoeften. Dit maakte dat ik altijd met goede zin naar haar trainingen toe ging. Ook biedt ze een luisterend oor en geeft ze op mentaal vlak hele goeie tips en adviezen.
Iris
Kandidaat OBESE 2022
Ik ben nu 2 weken bezig en de veranderingen die ik voel en zie bevallen me nu al heel erg goed. Ik heb nu gewoon zin om te gaan bewegen. Mijn huid ziet er beter uit, ik heb geen wallen meer en ik kijk frisser uit mijn ogen. Ik heb helemaal geen hoofdpijn meer gehad, waar ik voorheen dagelijks last had.
Janita
Personal Coaching & Training
Je hebt me gepusht, naar me geluisterd en me ontzettend gemotiveerd. Ik heb alle handvaten van je gekregen om nu zelf verder te gaan en daar heb ik alle vertrouwen in
Iris
Kandidaat OBESE 2022
Ik ben zo blij dat ik gewoon normaal kan eten. Ik voel me niet meer beperkt in wat ik eet en kan alles samen doen met mijn partner. Ik hoef zelfs het avondeten niet meer aan te passen!
Sanne
Online Coaching
Ik was me er niet van bewust dat ik zó weinig at.. Nadat ik op advies van Jojanneke meer ben gaan eten en beter ging ontbijten, had ik binnen enkele weken al veel meer energie!
Romée
Personal Coaching
Mijn doorzettingsvermogen is gegroeid. Ik zet nu vaak een extra tandje bij, waar ik eerder dacht ‘zo is het wel goed’. Ik heb nu zin om te gaan sporten. Mijn buik was na een aantal weken al platter, ik voel me nu zelfverzekerder en ben weer gemotiveerd om te blijven trainen.
Sinai
Personal Training
Door de analyse leerde ik inzien hoe en wat ik at. Ik had niet meer in de gaten dat ik teveel at. Afvallen ging moeizaam en eigenlijk geloofde ik ook niet dat dat kon omdat ik in de overgang zit. Na het toepassen van de adviezen uit de analyse ben ik inmiddels toch alweer 3 kilo kwijt! Het contact met Jojanneke is erg plezierig, er zit geen dwang of moeten achter en dit werkt heel fijn.
Mieke
Voedingsanalyse