De RESET programma’s zijn gericht op kinderen, adolescenten en volwassenen die graag willen afvallen, op gewicht willen blijven of willen aankomen, maar geen idee hebben hoe ze dat kunnen doen.

Choose & Change

In het Choose & Change traject ga je drie maanden lang samen met je coach aan de slag om je voedings- en leefstijlgewoontes aan te pakken. Hierdoor kun je leren hoe je op een gezonde manier gewicht kunt verliezen, op gewicht kunt blijven of aan kunt komen.

Na een uitgebreide nulmeting, intake en analyse van je voeding stellen we samen jouw doelen op. Op basis van deze doelen wordt er een plan voor je opgesteld, inclusief een aantal voedingsschema’s.

Gedurende deze 12 weken volgen er 6 vervolgconsulten waarin we je doelen evalueren en het plan bijstellen waar nodig. Ook ben ik 24/7 te bereiken via WhatsApp voor vragen of (nood)situaties.

Het Choose & Change traject kost €83,00 per maand en duurt ca. 3 maanden


Vegan Switch

De Vegan Switch is een programma waarin je in 10 dagen weer over controle je lichaam krijgt door effectieve ontgifting. Hoe? Met coaching van je Vegan Switch Coach ga je flexibel vegan eten, regelmatig bewegen en gebruik je speciaal ontwikkelde supplementen die de ontgifting van je lichaam extra ondersteunen. Resultaat? In 10 dagen een strakker, gezonder lichaam met veel meer energie!

De Vegan Switch kost €173,95 (inclusief supplementen en coaching) en duurt 10 dagen