Bootcamp

vanaf €32,50 per maand

Small Group Training (momenteel Bootcamp i.v.m. COVID-19) is ideaal als je graag samen met anderen traint, of de kosten van één op één training te hoog vindt maar wél op zoek bent naar een stukje persoonlijke begeleiding.

Een Small Group Training duurt 60 minuten en vindt plaats in een kleine groep van 3 tot maximaal 6 personen.

Afhankelijk van ieders doelstellingen, werken we in diverse vormen aan conditie, krachttraining, stabiliteit, mobiliteit, coördinatie en functionele training.

WhatsApp Image 2021-02-03 at 11.57.18

De voordelen van Bootcamp

Samen sporten

Samen sporten is leuk en motiveert! Tijdens de Smallgroup- en Bootcamptrainingen sport je in een kleine vaste groep, mét aandacht van de trainer voor jouw individuele doelstellingen.

Buiten sporten

Buiten sporten is goed voor je lichaam én je geest! In de buitenlucht vliegen je trainingen voorbij en kun je al zwetend tot rust komen in je hoofd, omdat we tevens genieten van de natuur om ons heen!

Gevarieerde training

Een SmallGroup- of Bootcamp training is geen dag hetzelfde. Werk je in de ene training aan kracht, dan ben je de volgende training bezig met cardio, coördinatie of een combinatie daarvan. Plezier staat voorop!

Persoonlijke aandacht

Heb je last van (oude) blessures? Doordat we werken in kleine groepen, kunnen we de training makkelijk aanpassen op wat je wél kunt. Zo kun je werken aan je herstel en toch fitter worden!

X