Deze programma’s zijn gericht op de fanatieke (amateur) sporters. Train je minimaal 4 keer in de week? Dan is wellicht het Strong Athlete programma wat voor jou! Ook kun je je regelmatig laten wegen om je eigen progressie bij te houden.

Strong Athlete

Het Strong Athlete programma is voor de fanatieke (amateur) sporter die graag het meest optimale uit zijn of haar training wil halen. Onder begeleiding optimaliseren we je voeding, gedrag, herstel en werken we tijdens persoonlijke trainingsuren aan jouw trainingsdoelen.

Na een uitgebreide nulmeting, intake, voedingsanalyse, leefstijlanalyse én inventarisatie van je (trainings)doelen, wordt er een persoonlijk plan voor je opgesteld. Afhankelijk van jouw behoefte ontvang je voedingsschema’s of je nutriëntenbehoefte en voedingsrichtlijnen.

In 10 vervolgconsulten bespreken we de voortgang van je traject en passen we het plan aan waar nodig. Iedere twee weken heb je personal training waarin we werken aan jouw trainingsdoelen. Je ontvangt tevens een trainingsschema zodat je in de tussenliggende weken zelf kunt blijven trainen.

Het Strong Athlete programma kost €99,80 per maand en duurt ca. 6 maanden


Meten & Wegen

Heb je je training en voeding prima onder controle en wil je je progressie graag bij houden? Dat kan!

Eens in de zoveel tijd kun je een afspraak maken om je te laten wegen op een biometrische weegschaal en je centimeters op te nemen.
Alle resultaten worden voor je bijgehouden en na ieder consult ontvang je een update van je progressie op de mail!

Meten en Wegen kost €15,00 per keer en doe je wanneer jij daar behoefte aan hebt.