Maak een gezonde leefstijl weer leuk en makkelijk

Fanatiekelingen gecoacht
0 +
afgevallen en ongelukkig
- 0 kg
aangekomen en gelukkig
+ 0 kg

FIT worden en blijven door het creëren van een leefstijl die écht bij je past

Jij bent altijd wel bezig met gezonder (proberen) te leven. Iedere maandag begin je weer opnieuw met gezond eten. In Januari neem je je weer eens voor om meer te gaan sporten. Je begint minimaal 2 keer per jaar met weer een nieuw hip dieet en valt een paar kilo af. Maar er zit ook binnen no time weer een paar kilo bij. En hoe zwaar of licht je ook bent. Ergens voel jij je nog steeds niet genoeg.

Je wil strakker, dunner, meer, beter, perfecter.. en boven alles voel jij je nog steeds niet fit. Je hebt nog steeds weinig energie. Zit niet lekker in je vel. Je blijft zoeken en proberen, maar er is zoveel informatie beschikbaar. Wat is de goede weg? Welke informatie is nu echt waar? Wat is nu echt gezond? Hoe pak je het in vredesnaam nu eens echt goed aan? En hoe zorg je er voor dat je niet weer in het alles-of-niets verhaal belandt, maar nu eens écht blijvende resultaten behaalt en ook daadwerkelijk beter in je vel zit?

afvallen leefstijlcoach

Hi, ik ben Jojanneke

Ik heb 10 jaar van mijn leven alle diëten en wegen geprobeerd om me fitter te voelen en weer lekker in mijn vel te komen. Ik raakte moe. Ik raakte gefrustreerd. Ik kapte ermee. Het vervelendste was nog niet eens dat dat gewicht niet wilde zakken. De grootste teleurstelling was elke keer opnieuw dat ik nog steeds niet lekker in mijn vel zat. Dat ik me nog steeds niet energiek en fit voelde.Hoe hard ik ook sportte of hoe gezond ik ook at, hoe weinig vet ik ook nog op mijn botten had, het mocht niet baten. Ik voelde me nog steeds NIET de fitte energieke versie van mezelf die ik wilde zijn.

Het kostte me bijna 10 jaar om van mijn verstoorde relatie met eten, sporten en mijn lichaam af te komen.. Ik begon meer te ‘spelen’. Mijn eigen regels te bepalen. Los te komen van de dieet-goeroe’s. Ik maakte van gezond leven en goed voor mezelf zorgen één grote speeltuin. Maar wel míjn speeltuin. En that’s where the magic happened.

Bekend van

RTL's Obese

Bouw een gezonde(re) leefstijl op jouw eigen voorwaarden op de Playground Community.

Neem afscheid van de alles-of-niets mentaliteit en je dieetgedachten.

Speelse Mindset

Neem afscheid van je dieet mindset. Leer weer positief omgaan met jezelf, je lijf en je gezondheid.

Vergroot je kennis

Leer in de Academy wat je écht moet weten over een gezonde leefstijl: cursussen voeding, mindset, beweging en meer!

Je eigen strategie

Jij bouwt met behulp van de Playground je eigen ideale leefstijl met resultaten voor de lange termijn

Langdurig resultaat

Behaal je doelen en behoud deze keer je resultaten. Jij weet hoe je het spel nu moet spelen.

Support

De Playground coaches staan klaar om al je vragen te beantwoorden of kies voor aanvullende persoonlijke online coaching van Jojanneke

Stok achter de deur

Wij zijn je stok achter de deur met maandelijkse challenges, opdrachten en verdiepende thema's.

Hoe helpt de Playground jou je doelen te behalen?

Jij hebt je eigen reden om te werken aan je gezondheid. Misschien wil je afvallen? Of gezonder leven? Meer energie? Op de Playground vind je alle gereedschappen die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken!

01
START CURSUS

Je begint je Playground beleving met de START CURSUS. Zo leer je de community kennen en weet je waar je wat kunt vinden.

02
HUIDIGE SITUATIE

Je brengt je huidige situatie in kaart: waar sta je nu, waar loop je tegen aan en hoe komt dat? Kies je voor aanvullende 1:1 coaching? Dan helpt je coach je in dit proces.

03
DOELEN EN STRATEGIE

Je bepaalt je doelen en de manier waarop je die gaat behalen: wat heb je nodig vanuit de community? De online workouts? Voedingscursus? De maandchallenges? Q&A's?

04
ACTIE

Je gaat aan de slag met jouw plan en kunt je vragen stellen in de community als je ergens tegen aan loopt. Wij prikkelen je met maandthema's, opdrachten en challenges die je uitdagen om net die stap extra te blijven zetten.

Praktijkgerichte methode voor een leuke gezonde leefstijl zonder beperkingen

Start met het creëren van je eigen leefstijl op de Playground en begin vandaag nog met:

Gezonder eten
Meer bewegen
Sporten
Voor jezelf zorgen
Balans herstellen

Wat is er te vinden op de Playground?

Lets Take a Look Inside!

01

Cursussen, opdrachten en challenges om in actie te komen

De Playground staat vol met cursussen en factsheets die jou helpen je kennis te vergroten over alle onderwerpen die horen bij een gezonde leefstijl

Door het vergroten van je kennis begrijp je beter hoe het werkt en kun je makkelijker bewuste keuzes maken

Een greep uit cursussen op de Playground:

 

 • Basiscursus Voeding
 • Emotie eten
 • Je leefstijlplan
 • Herstel
 • 10 aspecten van beweging

en nog veel meer..

02

Coaching, Q&A's en Masterclasses

Op de Playground kun je altijd terecht met je vragen in de InformatieKiosk. Loop je ergens tegen aan? Dan is er altijd wel iemand die met je mee wil denken!

Aanvullend op je community lidmaatschap, kun je ook kiezen voor persoonlijke coaching door Jojanneke. Je werkt dan samen met haar aan jouw doelen!

Kies voor:

 

 • Basis groepscaching (inclusief masterclasses en maandelijkse Q&A)
 • 2x per week online coaching (inclusief persoonlijk voedingsplan)
 • Onbeperkt coaching en 1x per maand een online coachcall

03

Online workouts, schema's, games en plannen

Op de community vind je allerlei tools waarmee je jouw doelen kunt bereiken in een vorm die bij je past. Zo zijn onze trainingsopties in verschillende vormen gegoten, zo is er altijd wel iets dat aansluit!

Word sterker en fitter met:

 • On demand workouts (video workouts)
 • FIT Games (Workouts in spelvorm)
 • Complete Trainingsschema’s
 • Progress Workouts (korte workouts)

04

Persoonlijke leefstijlanalyse, voedingsplan en coaching

Kies je voor aanvullende coaching? Dan helpt Jojanneke je met het analyseren van je voeding en/of complete leefstijl! Door vooraf een analyse te laten doen kun jij:

 

 • Heel gericht aan de slag, je weet waar je aan moet werken
 • Ruimte maken in je hoofd, omdat je ook weet wat er al wel goed gaat (weg met twijfel!)
 • Je doelen sneller behalen omdat je plan helder is

Deze Playground Members gingen je voor!

Ik heb grote stappen gemaakt in mijn mindset. Ik ben minder streng voor mezelf en zit met kleine stappen steeds beter in mijn vel!
Annelies
Playground Member
Wat een inspiratie geef jij. En wat heb je mij op een andere manier naar mijzelf laten kijken. Ik kies nu vaker voor mezelf!
Jolanda
Playground Member
Jojanneke laat je nadenken over je gewoontes, dieet gedachten, aannames die je doet, over hoe je tegen jezelf praat. Ipv je te vertellen wat je moet doen ga je zelf aan de slag. Ze coacht je positief, met humor, laat je grenzen verleggen, leert je je grenzen te bewaken. Stap voor stap wordt je fit in je mind en in je lichaam. Jojanneke coacht met een energie en oprechtheid die mij diep heeft geraakt
Annelies
Playground Member
Jojanneke weet me altijd weer op het juiste pad te krijgen en op verschillende manieren weer te motiveren. Ook voel ik me vrij genoeg om volledig eerlijk te zijn bij haar.
Sanne
Online Coaching
Inmiddels -15kg eraf! Er moet nog flink wat vanaf, maar ik ben blij dat ik al zover ben!
Mieke
Online Coaching
Ik ben me bewuster gaan verdiepen in wat ik eet en welke keuzes ik daar in maak. De achtergrondinformatie en kennis die Jojanneke heeft gedeeld over voeding, bouwstoffen voor je lijf, vitaminen etc, helpt enorm bij het nadenken over voeding en bij bijvoorbeeld het maken van een boodschappenlijst. Het gaat niet om heel weinig eten om af te vallen, maar om bewust eten en dat neem ik echt mee.
Ellen
Playground Special

Boost jouw leefstijl met de Playground!

Voel je weer Fit en Zelfverzekerd. Voel je vooral weer Lekker in je Vel!