De UPGRADE programma’s zijn trajecten voor het eerste of het laatste zetje naar die laatste paar kilo’s. Tevens bevatten de UPGRADE programma’s begeleiding bij het juist implementeren van nieuwe voedingshypes.

Sportvasten

Tijdens het sportvasten traject train je in 10 dagen je lichaam de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten, vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen. Er wordt een persoonlijk protocol voor je samengesteld die je gedurende 10 dagen volgt. Hierin staat bijvoorbeeld op welke intensiteit jij moet sporten, en een op maat gemaakt voedingsschema. Na de 10 dagen heb je de switch gemaakt en ben je een paar kilo afgevallen, voel je je energieker én fitter!

Sportvasten kost €249,00 (inclusief supplementen excl. coaching) en duurt 10 dagen


Starten met: Intermittend Fasten

Intermittend Fasten is een steeds populairder wordende methode die wordt ingezet om (sneller) gewicht te verliezen. Het is echter wel belangrijk dat je deze methode op de juiste wijze inzet en dat je in de periode dát je eet, ook voldoende eet!

In dit programma leer je op een gezonde manier het Intermittend Fasten toe te passen in jouw eetpatroon. Na een nulmeting, intake en voedingsanalyse ontvang je een gepersonaliseerd adviesrapport voor het opbouwen van de vastenperiodes. Misschien nog wel belangrijker: je ontvangt een advies met persoonlijke aandachtspunten voor de maaltijden die je wél eet, zodat je alle voedingsstoffen, vitamines en mineralen gewoon binnenkrijgt, ongeacht de beperkte tijd waarin je eet!

Starten met Intermittend Fasten kost €140,00 en duurt 4 weken