Clicky

VITALITEIT

Herstel de balans tussen werk, privé en de liefde voor jezelf

Weg met vermoeidheid, concentratieproblemen en de dagelijkse worstelingen met jezelf, werk en privé. Jij kunt weer bruisen van de energie!

Is je batterij LEEG?

Jij bent moe. Je dag vliegt in een waas voorbij. Je staat wel aan, maar je haalt geen energie meer uit de dingen die je doet. Je kent jezelf niet meer en bent niet de energieke persoon die je vroeger was.

Je bent altijd een harde werker (geweest), maar de laatste tijd heb je het gevoel dat je alleen nog maar werkt, slaapt en eet. Of misschien is de emmer al overgelopen en zit je thuis. ‘Opgebrand’, ‘Burn-Out’. Ook na COVID-19 herkennen veel mensen zich in bovenstaande klachten. Het lukt je niet goed om eruit te komen. Je gaat naar je werk, probeert een paar uurtjes te draaien, maar al met al gaat het gewoon niet. Je bent moe, lusteloos en hebt geen energie om leuke dingen te ondernemen.

Je wilt zo graag weer terug naar de versie van jezelf van hoe het vóór de grote klap was. Meer energie, weer zin om leuke activiteiten te ondernemen, te genieten van zowel je werk als je privéleven. Je wil goed voor jezelf zorgen en er ook weer kunnen zijn voor anderen.

Oftewel:
– Jij hebt een Burn-Out en/of COVID-19 gehad en bent nog altijd niet de oude
– Je voelt je overprikkeld; thuis, op je werk en haalt geen plezier meer uit het leven
– Je wil weer kunnen genieten van de dagelijkse dingen en deze kunnen doen zonder beperkingen
– Je wil weer stralen, energie hebben en jezelf goed voelen

  DEZE FANATIEKELINGEN GINGEN JE VOOR!

  Voordat ik begon bij Fit Progression had ik weinig energie, ik voelde me moe en geregeld “brak”. Met Jojanneke samen de doelen opgesteld, ook, nadat ik op de weegschaal geweest was: veel meer water drinken, tips voor het eten(ik was 10 kilo gegroeid) beginnen aan een wandelschema (dit pastte bij mij het beste) voor de opbouw van conditie, en later beginnen met spierkracht opbouw. Verder werd er mee gekeken naar hoe het werk weer op te bouwen. Na ongeveer een half jaar werk ik weer volgens rooster, wandel ik 2 keer in de week een uur en de rest van de week een halfuur. Doe ik thuis 2 keer per week spierkracht oefeningen, en doe ik zelf weer het huishouden. Verder ben ik mij meer bewust van eten en drinken(10 kilo eraf) De dagindeling is soms nog puzzelen wat betreft planning. Ik ben heel dankbaar en blij met hoe het nu gaat.  Gonda, 59 jaar

  Jolanda (55 jaar) had als een van de eerste lichtingen Corona opgelopen en ondanks dat ze weer gezond was verklaard, kon ze zichzelf niet weer op de rit krijgen. Ze was vermoeid, voelde zich slecht en werken ging niet. Ze besloot zelf actie te ondernemen en kwam terecht bij Fit Progression. We maakten een plan met als hoofddoel weer fit te worden en te reïntegreren op het werk. Jolanda begon met 30min per week trainen en bouwde dat langzaam uit. Ze hield het nog geen 2min. uit op de crosstrainer. Binnen anderhalve maand deed ze dat 15min. en inmiddels sport ze 3x per week zelfstandig. Jolanda had nooit gedacht dat ze sporten zo leuk zou gaan vinden. In de lockdown trainde ze zelfstandig door. Afvallen was geen hoofddoel, maar heeft ze het hele jaar door als moeiteloos ervaren. Een jaar later is ze 25 kilo lichter.
  Jolanda voelt zich goed. Ze doseert haar energie, geeft haar grenzen aan, ze durft nee te zeggen. Haar concentratie is verbeterd en ze had nooit gedacht dat ze sporten zo leuk zou vinden. Inmiddels is ze weer aan het werk volgens haar contract uren. Moeiteloos loopt ze 4 trappen op. “Ik draai er m’n hand niet voor om”, zijn haar woorden.

  The Journey is voor jou als jij:

  • voelt dat het allemaal teveel aan het worden is OF
  • een Burn Out / COVID-19 hebt (gehad)
  • bereid bent om jezelf en je proces op 1 te zetten
  • bereid bent tijd voor jezelf te maken
  • bereid bent om naar jezelf te kijken en veranderingen door te voeren
  • op je strepen durft te gaan staan
  • bereid bent NEE te zeggen tegen een ander en JA tegen jezelf
  Fit Progression Kampen - Jojanneke Last - Leefstijl- en Vitaliteitscoach - Personal Training - Voedingscoaching 04
  Fit Progression Kampen - Jojanneke Last - Leefstijl- en Vitaliteitscoach - Personal Training - Voedingscoaching 01

  Waar ga je mee aan de slag:

  REHAB
  Je brengt je hele leefstijl, gedrag en mindset in kaart zodat je leert welke sterke kanten je extra kunt inzetten en welke verbeterpunten er zijn. In de eerste fase van dit traject ga je ‘resetten’ en ‘afkicken’. Terug naar jouw normen en waarden, jouw dromen, leren ontspannen, ademen, rusten, actief bewegen en gezonde voeding.

  PREHAB
  Na de rehab fase heb je een goede basis gelegd en gaan we over naar de prehab fase: ‘Voorkomen is beter dan genezen’. Je gaat je belastbaarheid verhogen en houdt je belasting daarbij strak in de gaten. Je leert op tijd te anticiperen op overbelasting. Daarnaast ga je actief aan de slag met je eigen gedrag en mindset.

  Waar ga je mee aan de slag:

  ACTIVATE
  In de activatie- en tevens laatste fase, doen we nog net een stapje extra. We gaan de belasting zoveel mogelijk terug brengen naar het gewenste niveau, mits de belastbaarheid dat toe laat. Het verschilt per persoon wat deze fase inhoudt. Maar dat je boven jezelf gaat uitstijgen is een feit!

  Wat krijg je?

  • Uitgebreide intake, weging, voedingsanalyse en een persoonlijk plan voor de komende 6 maanden.
  • Coaching op gebied van gezondheid (voeding, beweging, slaap), ontspanning, mindset, gedrag en empowerment.
  • Online coaching, waarin je al jouw vragen aan mij kunt stellen over gezondheid, voeding, training, ontspanning, leefstijl en mindset zodat je verder kunt werken aan het behalen van je persoonlijke doelen.
  • 6 maanden PREMIUM toegang tot de Fit Progression community met o.a. gratis trainingen, een voedingslogboek en de mogelijkheid om je progressie bij te houden.
  • Maar daarnaast krijg je ook..

  6 maanden mijn persoonlijke 1:1 coaching, waardoor jij weer vol zelfvertrouwen en energie de vloer op kunt (en daar blijft!)

  Hoe ziet deze begeleiding er uit?

  • Eerste 2 maanden wekelijks 1:1 coaching van 45-60min. Daarna 2x per maand 1:1 coaching van 45-60 min. De inhoud van dit coachingsmoment is afhankelijk van de fase waarin je zit en wordt persoonlijk afgestemd.
  • Contact / terugkoppeling aan en met werkgevers / bedrijfsarts indien gewenst.
  • 24/7 online coaching. Je kunt altijd bij me terecht met je gedachtestromen, successen of tegenvallers. Ik help je weer op weg en trek je uit de sloot als je dat nodig hebt.

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang duurt the Journey?

  De Journey duurt 6 maanden en is opgedeeld in 3 verschillende fases. Voordat je kunt gaan bouwen is het belangrijk om terug te gaan naar de basis (resetten). Leren ontspannen en te rusten. Een gezonde basisvoeding en dagelijkse beweging. Zodra je dat voldoende onder de knie hebt schakelen we over na de activatie fase waarin we actief bezig gaan met het verhogen van de belasting én het omschakelen van je gedrag- en mindset. In de laatste fase (upgrade) doen we nog net dat stapje extra om boven jezelf uit te stijgen. Jij gaat dátgene doen, waar je 6 maanden geleden alleen nog maar over kon dromen.

  Wat kan ik voor resultaat verwachten?

  Gedurende het traject zul je merken dat je meer tot rust komt. Je krijgt meer energie én inzicht in jezelf. Je kunt je grenzen beter aangeven en hebt een goed beeld van belasting vs. belastbaarheid. Mogelijk doe je een aantal aanpassingen in je leefstijl en verlies je zelfs een aantal kilo’s. Je leert hoe de juiste voeding je meer energie kan opleveren en hoe bewegen bijdraagt aan een sterker en gezonder lichaam. Dat alles draagt bij aan een fit en vitaal lijf, zodat je lichaam kan doen wat jij wilt dat het doet. Coachees van dit traject waren veelal binnen 6 maanden weer volledig aan het werk volgens hun contracturen.

  Is het alleen voor mensen die al een Burn Out hebben of hebben gehad?

  Nee! Dit traject is ook heel geschikt voor jou als je overprikkeld bent en de balans tussen werk en privé kwijt dreigt te raken. Ook is de Journey erg succesvol gebleken bij klanten die  COVID-19 hebben gehad. Waar specifieke COVID trajecten onvoldoende vooruitgang gaven, ervoeren deze klanten tijdens de Journey al verbetering binnen een maand!

  Kan ik of mijn werkgever de Journey vergoed krijgen door de zorgverzekeraar?

  Als je het mij vraagt is jouw werkgever een wijs persoon als deze in jouw gezondheid investeert. Het is win-win voor beide partijen. Fit Progression werkt vrij en heeft geen contracten met zorgverzekeraars. In de meeste gevallen zal de zorgverzekeraar de behandeling dan ook niet vergoeden.

  FIT PROGRESSION

  SPORT.VOEDING.LEEFSTIJL

  FIT PROGRESSION

  Jojanneke Last

  FIT Progression
  Leefstijl- en Vitaliteitscoach | Personal Training

  Kampen

  info@fitprogression.nl
  06-20118854