Voedingstraject Choose & Change

€110,00 per maand

In het Choose & Change traject ga je drie maanden lang samen met je coach aan de slag om je voedings- en leefstijlgewoontes aan te pakken. Hierdoor kun je leren hoe je op een gezonde manier gewicht kunt verliezen, op gewicht kunt blijven of aan kunt komen.

Gedurende deze 12 weken volgen er 6 vervolgconsulten waarin we je doelen evalueren en het plan bijstellen waar nodig. Ook is je coach online altijd te bereiken voor vragen of (nood)situaties.
WhatsApp Image 2020-09-21 at 16.42.48

De voordelen van het Choose & Change traject

Uitgebreide voedingsanalyse

Voordat je start vul je een uitgebreide vragenlijst in over jouw voedingsgewoontes en -voorkeuren. Uiteraard gaan we op de weegschaal en je houdt de eerste week een dagboek bij, waarop we je schema's baseren!

Persoonlijk voedingsplan

Op basis van je wensen, doelen, huidige leefsituatie, mogelijke allergieën en je bewegingspatroon schrijven we een voedingsschema voor jou op maat. Het doel is het creëren van een blijvend, gezond voedingspatroon.

12 gedragslessen

Iedere week ontvang je in je mailbox een opdracht of les die te maken heeft met je doelen, het veranderen van je leefstijl en natuurlijk over voeding. Hierdoor vergroot je je kennis en kun je na het traject zelf verder!

één op één coaching

Tijdens je traject hebben we 6 weegmomenten met een één op één consult. Tijdens deze gesprekken bespreken we je voortgang, je successen, je valkuilen en bespreken we hoe je hiermee om kunt gaan.

Stok achter de deur

Jij gaat lekker bezig met je voeding aan de hand van de schema's en opdrachten. Iedere week checkt je coach online bij je in om te vragen hoe het gaat en waar je tegen aan loopt, zodat je weer verder kunt!

Het bos weer zien

Internet staat bomvol met diëten, voedingsplannen en adviezen. Maar wat werkt er nu voor jou? Je coach helpt jou een voedingspatroon te vinden dat bij je past en je een leven lang kunt volhouden. Weg met diëten!

Wat onze foodies vinden

Ik heb geleerd om gezonder en gevarieerder te eten. Ik breng nu meer structuur aan in mijn dag, waardoor ook in mijn voedingspatroon meer structuur is gekomen. Hierdoor heb ik minder trek tussendoor en snoep ik veel minder!

buikomtrek-meten

Laura
Choose & Change traject

Tijdens het traject heb ik geleerd om meer variatie aan te brengen in mijn eetpatroon.
Mijn vetpercentage is gedaald en ik heb mijn spiermassa behouden.
Dat was voor mij erg belangrijk.

buikomtrek-meten

Sander
Choose & Change traject