Clicky

VIP TRAJECT OBESE

Ik wil een informatiegesprek

“Deze transformatie gun ik iedereen”

Toen ik werd benaderd voor het nieuwe seizoen van RTL’s bekendste afvalrace Obese, was ik in eerste instantie terughoudend.

Ik was namelijk fel tegen het oude concept van het programma en daar wilde ik mijn medewerking niet aan verlenen. Knap hoor, dat eerdere deelnemers aan het programma 40 tot 50 kilo verloren. Maar als je kijkt hoeveel van deze deelnemers dat gewicht heeft behouden of daadwerkelijk een omslag heeft gemaakt, blijken dat er zeer weinig te zijn en zijn de meesten zelfs terug bij af. 

Gelukkig had RTL al besloten om obese in een nieuw jasje te steken. In het vernieuwde concept zou de nadruk worden gelegd op het verbeteren van de leefstijl en daarmee het behalen van lange termijn resultaten. Die match voelde ik wél en vol enthousiasme besloot ik deze samenwerking aan te gaan.

9 maanden lang werkte ik samen met twee fanatieke deelnemers aan hun gevecht tegen de kilo’s, het overwinnen van fysieke en mentale blokkades en kwamen ze steeds dichter bij hun doel. 

Deze reis was intens. De resultaten verbluffend.

Met kippenvel heb ik tijdens de grote finales toegekeken, naar de fantastische transformaties die mijn kandidaten hadden gemaakt. Fysiek; om door een ringetje te halen, maar bovenal stonden er stralende en vrijere individuen dan toen ik ze 9 maanden geleden ontmoette. Dat wilde ik meer mensen geven.

Die transformatie: fysiek, mentaal en van binnen gun ik iedereen die nu kampt met fors overgewicht. Ik bouwde mijn succesvolle programma ‘Choose & Change’, waarmee al meerdere klanten meer dan 20 kilo afvielen, uit naar een intensiever traject, gebaseerd op deze fantastische ervaring. Weliswaar zonder productieteam en camera’s. Maar mét een team aan professionals: jouw eigen personal trainer, voedingscoach, mentalcoach, finale dag, kleding en fotograaf. 

Ben jij klaar voor de transformatie van je leven?

Of scroll gerust even verder als je wilt weten hoe het Iris en Martin is vergaan

Eating well and exercising frequently is a form of self respect

Dit zijn de kandidaten in
nieuw seizoen Obese:
‘Walg van m’n lichaam
en voel me bejaard’

Bron: RTL 

Het nieuwe seizoen van Obese komt er bij RTL 5 aan en dat betekent: nieuwe gezichten!
Negen deelnemers met obesitas gaan vanaf 1 juni in acht afleveringen de keiharde strijd tegen de kilo’s aan.

De acht worden een langere periode gevolgd met als doel hun leven weer op gang te krijgen en natuurlijk de nodige kilo’s te verliezen. Ze worden bijgestaan door een team van deskundigen en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Voor seizoen 2022 van het RTL Programma ‘Obese’
trainde en ondersteunde ik Iris en Martin
9 maanden lang in hun gevecht tegen Obesitas.

“Je hebt me gepusht, naar me geluisterd en me ontzettend gemotiveerd.
Ik heb alle handvaten van je gekregen om nu zelf verder te gaan
en daar heb ik alle vertrouwen in”

Iris

Iris is 30 jaar en walgt van haar lichaam.
Ze voelt zich bejaard
en wil zich weer als haar 30-jarige zelf voelen.

Iris doet er alles aan om een gezonde levensstijl en een beter zelfbeeld te krijgen. Het team van Obese helpt daarbij. Iris ondergaat een metamorfose, niet alleen fysiek, maar ook mentaal wordt ze een ander persoon.

Het verhaal van Iris zie je op 1 Juni om 20:30u op RTL 5.

Martin

Martin draagt niet alleen te veel kilo’s met zich mee, ook een heel groot geheim. Door het verliezen van de kilo’s krijgt hij genoeg zelfvertrouwen zijn geheim met iedereen te delen.

De deskundigen van Obese ondersteunen hem gedurende zijn traject en zien hem veranderen van een onzekere man in iemand die de wereld aankan.

Het verhaal van Martin zie je op 22 Juni om 20:30u op RTL 5.

Bron: RTL / Foto’s: Tom Cornelissen

Ik heb het traject bij Jojanneke als heel positief ervaren. Ik vond sporten altijd iets wat ‘moest’ en dus automatisch als ‘niet leuk’ voelde. Jojanneke heeft altijd haar best gedaan om het mij zo leuk mogelijk te maken. Ze paste haar trainingen aan op mijn behoeften. Dit maakte dat ik altijd met goede zin naar haar trainingen toe ging. Ook biedt ze een luisterend oor en geeft ze op mentaal vlak hele goeie tips en adviezen. Puntje bij paaltje; absoluut een aanrader!

Iris