Clicky

LEEFSTIJL

6 kilo afvallen en weer grip op je voedingspatroon!

Val 3 tot 6 kilo af, leer gezond(er) eten en breng weer structuur aan in je voedingspatroon!

Alles of niets

Geef maar toe, je voedingspatroon is een zooitje. Je weet niet goed wat je moet eten, je bent druk en hebt geen tijd voor een gezonde maaltijd maar je voelt wél die drang om gezonder te gaan leven.

Waarschijnlijk ben je vermoeid. Je werkt hard, hebt een volle agenda en maakt het jezelf regelmatig gemakkelijk met ongezond eten. Je weet eigenlijk niet goed wat je moet eten (onzin..), en wil ergens wel gezonder gaan leven maar je weet niet hoe. 

Soms heb je het ineens te pakken; je gaat weet sporten, start met een dieet en ja het werkt. Maar het resultaat is tijdelijk…

Liever voel jij je weer energiek, heb je een goede balans tussen jezelf, werk en privé. Je wilt weer goed voor jezelf zorgen, gezonder eten, zonder al die pieken en dalen. Je bent op zoek naar een stabiele basis in je voeding. Zonder crashdiëten of periodes van 6x per week naar de sportschool, om vervolgens bij iedere terugslag te denken “zie je wel, het heeft toch geen zin”.

Oftewel:

 • Jij wil afvallen en je resultaten eindelijk eens behouden
 • Je wil meer energie om de dingen te kunnen doen waar je blij van wordt (zeg maar “dag” tegen de middagdipjes)
 • Je wil plezier hebben in álle situaties die gepaard gaan met eten: geen struggles en geen ‘mag ik niet’
 • Je wil een energieke leefstijl ontwikkelen voor je hele leven, niet voor even
 • Je wil je goed voelen in je lijf en in je hoofd, lekker in je vel; klaar voor meer
Fit Progression Kampen - Jojanneke Last - Leefstijl- en Vitaliteitscoach - Personal Training - Voedingscoaching 14

Je bent nu altijd aan het worstelen met jezelf en je lijf. Je dwingt jezelf om te diëten en te gaan sporten. Maar zelfs in die ‘piek’dagen ben je niet op je best en ben je altijd in gevecht met jezelf.

STOP MET VECHTEN. Klaar met die struggles, tijd om los te laten en jezelf op 1 te zetten. Jij bent het zat, wil de omslag nu écht maken en daarvoor prioriteiten stellen.

Mooi: als jij van jezelf prioriteit maakt, maak ik dat ook van jou. LET’S GO!

DEZE FANATIEKELINGEN GINGEN JE VOOR!

Eva (32 jaar) wilde na haar zwangerschap haar broeken weer lekker aan kunnen. Na een aantal diëten wist ze nu niet goed meer wat ze moest eten en wat er ‘goed of fout’ was. Na 3 maanden coaching at Marleen bewuster en werden haar benen en middel slanker. Tijdens het traject voelde ze zich goed, had geen honger en had er vooral veel lol in. Marleen viel 5 kilo af en haar broeken zitten weer als gegoten.

Myrthe (27 jaar) is veganist en wilde weer strakker in haar vel komen. Ze had vaak last van een opgeblazen gevoel en weinig energie. Om haar darmstelsel tot rust te krijgen werden Gluten en Sojaproducten uit haar voedingspatroon gehaald. Al na een week voelde ze zich beter. Ze had meer energie en haar ontlasting kwam weer op gang. Linda viel 3 kilo af, voelde zich energieker en had geen buikklachten meer.

De lIFEESTYLE academy is voor jou als jij:

 • er klaar voor bent om jezelf en je proces op 1 te zetten
 • bereid bent om naar jezelf te kijken, open te staan voor nieuwe input en aanpassingen te maken
 • bereid bent om tijd voor jezelf te maken
 • bereid bent om serieus aan de slag te gaan met nieuwe kennis en opdrachten
 • er klaar voor bent om je voedingspatroon echt aan te gaan passen
 • er klaar voor bent om in beweging te komen
Fit Progression Kampen - Jojanneke Last - Leefstijl- en Vitaliteitscoach - Personal Training - Voedingscoaching 13
Fit Progression Kampen - Jojanneke Last - Leefstijl- en Vitaliteitscoach - Personal Training - Voedingscoaching 15

Waar ga je mee aan de slag:

DOELEN STELLEN
Voordat je kunt starten met het switchen naar een blijvend energieke leefstijl, is het belangrijk om naar jezelf te gaan kijken. Wát wil jij, waarom en wat heb je nodig om dat te bereiken? Wat moet je loslaten om die doelen te behalen? Deze methode kun je jouw leven lang blijven toepassen voor ieder aspect uit je leven!

VOEDING
Je houdt je huidige voeding bij en maakt wekelijks kleine aanpassingen in je huidige voedingspatroon. Géén voorgeschreven schema’s. Samen gaan we op zoek naar een voedingspatroon dat bij jou en je doel past.

Waar ga je mee aan de slag:

TRAINING & BEWEGING
Bewegen en sporten zijn onlosmakelijk verbonden aan een gezonde, energieke leefstijl. Voor die levenslange switch is het belangrijk dat je iets vindt waar je plezier en voldoening uithaalt. Met behulp van persoonlijke train- en beweegschema’s ga je je weg hier in vinden.

MINDSET
Je mindset en de manier waarop je met je gedachtes en situaties omgaat kunnen je maken of breken. Daarom stimuleer ik je om te leren denken vanuit een groei-mindset. Je leert anders kijken naar lastige situaties en hoe je hiermee om kunt gaan.

Wat krijg je?

 • 3 maanden online coaching, waarin ik je coach op het gebied van je voeding, beweging, mindset, stress, voeding, training, ontspanning en het ontwikkelen van een levenslang energieke leefstijl;
 • Persoonlijk trainings- en/of beweegschema op basis van jouw wensen en mogelijkheden;
 • 6 maanden PREMIUM toegang tot de Fit Progression app;
 • 6 maanden PREMIUM toegang tot de FOOD app;
 • Wekelijkse mailing met informatie, motivatie en opdrachten waarin ik je meer ga vertellen over:
  • het stellen van doelen om de mindset, het lichaam & leven te creëren waar JIJ je goed bij voelt;
  • het creëren van een gezonde, niet-toxische omgeving;
  • het aanbrengen van structuur in je dag en week;
  • de basis van een gezond en energie gevend voedingspatroon;
  • de basiskennis over calorieën, koolhydraten, vetten, eiwitten, vitamines en mineralen;
  • omgaan met bijzondere gelegenheden;
  • emotie-eten, intuïtief eten en weer genieten van etentjes;
  • de ‘saboteurs’ die willen voorkomen dat je jouw doelen behaalt en hoe je hiermee om kunt gaan;
  • het ontwikkelen van ‘body positivity’

Ik leg je dit allemaal uit aan de hand van praktische voorbeelden, templates, theorieën, opdrachten en mijn adviezen. Je houdt 6 maanden toegang tot deze informatie.

Maar daarnaast krijg je ook…

3 maanden mijn persoonlijke online begeleiding, de stok achter de deur waardoor jij die kilo’s verliest en de basis legt voor een gezondere leefstijl.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de academy?

Je ontvangt 3 maanden mijn online begeleiding, toegang tot de voedingsapp en trainingen.
Gedurende 12 weken ontvang jij elke week in je mailbox de weekopdrachten waar je mee aan de slag gaat. Om deze nieuwe kennis en methodes echt goed te kunnen integreren hou je 6 maanden toegang tot de app en jouw persoonlijke plan.

Hoeveel tijd ben ik wekelijks bezig met de opdrachten?

Dat is geheel afhankelijk van het werk wat je erin stopt. Hoe intensiever jij met de opdrachten bezig gaat, hoe meer resultaat je zult behalen. De opdrachten doe je op een moment dat het jou uitkomt. De eerste weken zul je intensiever bezig zijn met het maken van de opdrachten en aanpassingen. Naarmate de weken vorderen weet je steeds beter hoe en wat en hoef je er minder over na te denken!  

Wat kan ik voor resultaat verwachten?

Als je doel is om gewicht te verliezen kun je in 3 maanden tijd 6 kilo afvallen. Daarnaast vergroot je jouw kennis over voeding en diverse methodes om op een leuke manier te werken aan je gezondheid. Deze methodes kun je jouw leven lang toe blijven passen voor blijvend resultaat.

FIT PROGRESSION

SPORT.VOEDING.LEEFSTIJL

FIT PROGRESSION

Jojanneke Last

FIT Progression
Leefstijl- en Vitaliteitscoach | Personal Training

Kampen

info@fitprogression.nl
06-20118854