Playground Community

Fit worden en ook blijven

6 maanden online coachingsprogramma voor échte leefstijlverandering

pijl

Klaar met dat eeuwige diëten?

Ik ken jou..

Jij bent altijd wel bezig met gezonder (proberen) te leven. Iedere maandag begin je weer opnieuw met gezond eten. In Januari neem je je weer eens voor om meer te gaan sporten. Je begint minimaal 2 keer per jaar met weer een nieuw hip dieet en valt een paar kilo af.

Maar er zit ook binnen no time weer een paar kilo bij.

En hoe zwaar of licht je ook bent. Ergens voel jij je nog steeds niet genoeg. 


Je wil strakker, dunner, meer, beter, perfecter.. en boven alles voel jij je
nog steeds niet fit. Je hebt nog steeds weinig energie. Zit niet lekker in je vel. Je blijft zoeken en proberen, maar er is zoveel informatie beschikbaar. 

 

Wat is de goede weg? Welke informatie is nu echt waar? Wat is nu echt gezond? Hoe pak je het in vredesnaam nu eens echt goed aan?


En hoe zorg je er voor dat je niet weer in het alles-of-niets verhaal belandt, maar nu eens écht blijvende resultaten behaalt en ook daadwerkelijk beter in je vel zit?

Tijd voor verandering

"Ik geloof en wéét dat jij je weer vrij kunt voelen.

Dat je weer lekker in je lijf én in je hoofd kunt komen door meerdere wegen te bewandelen: gezonde voeding, beweging, ontspanning, mindset en leven volgens je eigen waarden.

Als al die factoren samenvallen, kun je afscheid nemen van vermoeidheid, overtollige kilo’s en de haat-liefde verhouding met je lichaam.

Géén quick fixes. Niks ‘volhouden’.

Maar een leefstijl en mindset van waaruit jij met een gezond, energiek en fit lijf weer kunt gaan LEVEN"

Hi, ik ben Jojanneke.

Ik heb 10 jaar van mijn leven alle diëten en wegen geprobeerd om me fitter te voelen en weer lekker in mijn vel te komen.

Koolhydraatarm, glutenvrij, lactosevrij, veganistisch eten, de schijf van vijf, intermittend fasting, sportvasten, keto, sonja bakker. Noem een dieet of ik heb hem gehad. De resultaten waren bij mij niet anders dan bij jou. Ik ging er helemaal voor. Ik deed alles perfect volgens de boekjes. Ik viel af.

Mijn gewicht bleef steken. Ik werkte nog harder. Er gebeurde niks meer.

Ik raakte moe. Ik raakte gefrustreerd. Ik kapte ermee. 

Het vervelendste was nog niet eens dat dat gewicht niet wilde zakken.

De grootste teleurstelling was elke keer opnieuw dat ik nog steeds niet lekker in mijn vel zat. Dat ik me nog steeds niet energiek en fit voelde.Hoe hard ik ook sportte of hoe gezond ik ook at, hoe weinig vet ik ook nog op mijn botten had, het mocht niet baten. 

Ik voelde me nog steeds NIET de fitte energieke versie van mezelf die ik wilde zijn. 

Het kostte me bijna 10 jaar om van mijn verstoorde relatie met eten, sporten en mijn lichaam af te komen.. Ik begon meer te ‘spelen’. Mijn eigen regels te bepalen. Los te komen van de dieet-goeroe’s. Ik maakte van gezond leven en goed voor mezelf zorgen één grote speeltuin. Maar wel míjn speeltuin. En that’s where the magic happened. 

Ik hou van eten, van wijn, chocola, veel groentes en van salades. Ik hou weer van sporten en zelfs wanneer ik een vetrilletje meer heb, ben ik daar helemaal oké mee. En nu ik na al die jaren weet, wat ik zelf in levende lijve heb ervaren, uitgevonden, getest en heb bestudeerd; laat ik niemand nog een seconde langer door deze dieet-hel gaan. Jou dus ook niet. En daarom help ik nu iedere dag vrouwen zoals jij, naar een dieet-vrij en fit leven, zonder dieet! 

-18kg

Afgevallen en ongelukkig

+15kg

Aangekomen en gelukkig

Terug naar jou...

JIJ WIL GEWOON WEER LEKKER IN JE VEL KOMEN

Tijd om te RESETTEN en aan de slag te gaan. Het wordt tijd dat jij weer gaat begrijpen wat GEZONDHEID nou eigenlijk is. Wat je moet doen om af te vallen of op gewicht te blijven.

 

Het wordt tijd dat jij een leefstijl gaat bouwen die bij JOU past, in plaats van het continu volgen van regels, boekjes, hypes, influencers en noem-maar-op.

 

Jij moet je eigen ding gaan doen.
Dat ding dat bij JOU past.
Dat voor JOU goed voelt.
En voor JOU de juiste resultaten geeft! 

 

Op de Playground vind je alles wat je nodig hebt om deze stappen te zetten samen met jouw persoonlijke coach! 

Annelies
Annelies
Lees verder
Jojanneke laat je nadenken over je gewoontes, dieet gedachten, aannames die je doet, over hoe je tegen jezelf praat. Ipv je te vertellen wat je moet doen ga je zelf aan de slag. Ze coacht je positief, met humor, laat je grenzen verleggen, leert je je grenzen te bewaken. Stap voor stap wordt je fit in je mind en in je lichaam. Jojanneke coacht met een energie en oprechtheid die mij diep heeft geraakt
Ellen
Lees verder
Ik ben me bewuster gaan verdiepen in wat ik eet en welke keuzes ik daar in maak. De achtergrondinformatie en kennis die Jojanneke heeft gedeeld over voeding, bouwstoffen voor je lijf, vitaminen etc, helpt enorm bij het nadenken over voeding en bij bijvoorbeeld het maken van een boodschappenlijst. Het gaat niet om heel weinig eten om af te vallen, maar om bewust eten en dat neem ik echt mee.
Klinkt goed, toch?

Dat je nooit meer bezig hoeft te zijn met diëten. Dat je je lekker voelt bij de keuzes die je maakt. Nooit meer twijfelt of je wel de gezonde keuze maakt. Afscheid neemt van emotie eten. Plezier hebt in het sporten en bovenal plezier hebt in een gezonde(re) leefstijl in plaats van al die frustraties rondom je voeding, dieet en gewicht.

En doordat je volledig achter jouw leefstijl staat, zit je beter in je vel. Voel je je zelfverzekerd, krachtig en zie je weer een krachtige vrouw in de spiegel staan.

Dit levert de Playground jou op:

Wat is er te vinden op de Playground?

Let’s take a look inside...

01.

1. Motiverende Coaching

Jij kiest de hoeveelheid coaching die je ontvangt: ga je zelfstandig aan de slag en kies je voor coaching in de groep? Of kies je voor individuele coaching? Jouw coach helpt je bij het bereiken van je doelen en houdt je in de ACTIE stand. Let's kick Some ass!

02.

2. Eerlijke kennis en informatie

Er is zoveel te vinden op internet. Wat is nu waar, wat is niet waar? Ik deel deze informatie met je en deel ook mijn eerlijke mening daarover. Want zo zwart wit als het gepresenteerd wordt, is het gewoonweg niet. Daarnaast vind je op de Playground informatiebladen en mini-cursussen om jouw kennis op te krikken over voeding, training, mindset, herstel en veel meer!

03.

3. Exclusieve workouts, trainingen en interviews

Online workouts, workoutplannen, Masterclasses, trainingen en inspiratieverhalen. Niet alleen van mij, maar ook van andere experts en ‘the girl next door’ die jou meer gaan leren en helpen bij het #FIT worden en alle factoren die daarbij komen kijken.

Je kunt allerlei informatie tot je nemen. Maar je resultaten veranderen niet als je het daarbij laat. Daarom vind je op de Playground allerlei werkbladen, trainingen, challenges en plannen om écht aan de slag te gaan met jouw methode.

04.

Stok achter de deur

Exclusieve challenges, opdrachten, spellen én online coachingsmomenten. Alleen toegankelijk voor leden van de Playground. Zodat jij niet alleen maar passief achter je laptop blijft scrollen, maar ook écht die stok achter de deur hebt om in actie te komen en te blijven! 

Ready to Play?

LET’S GO!

BASIC

€19,99 per maand

PREMIUM

€59,00 per maand

VIP

€99,- per maand

Veelgestelde vragen

Voor wie is de playground?

De Playground is geschikt voor jou als je niet lekker in je vel zit, graag wil afvallen of juist meer energie wilt door te werken aan je gezondheid. Je wil alleen niet aan een of ander nieuw hip dieet en kijkt nu al als een berg op tegen alle regeltjes en het verplichte sporten. Je vraagt je af of het echt niet anders kan. Je bent op zoek naar een oplossing voor de lange termijn en wil daarbij hulp van een leefstijlexpert.

Wat houdt het platform in?

Op de Playground heb je alle ruimte om alles te leren en ontdekken wat JIJ nodig hebt, om de -voor jou- ideale leefstijl te creëren. Ik ga je daar als jouw persoonlijke coach bij helpen, afhankelijk van de coachoptie die jij kiest. De Playground is een complete benadering van FIT zijn zonder frustraties, met het focuspunt op het veranderen van je Mindset en het maken van je eigen unieke methode. Fit worden is meer dan voeding en beweging, maar nog belangrijker; Fit worden moet LEUK zijn, mag SPELENDERWIJS gaan op JOUW eigen voorwaarden. De Playground is geheel volgens deze unieke methode ingericht. Ja, je moet aan de bak om je doelen te bereiken en om je echt FIT te gaan voelen. Maar dat doe je wel vanuit een speelse mindset en soms ook letterlijk door het spelen van spelletjes en uitvoeren van opdrachten.

Is dit platform iets voor mij als ik geen ervaring heb?

Absoluut! Op de Playground kun je terecht als beginner en gevorderde. Je kiest namelijk zelf waar je mee bezig gaat, welke trainingen je volgt of aan welke challenges je mee doet. Wel raad ik aan om te starten met een persoonlijke coach optie, zodat je een goede ondersteuning hebt bij het behalen van je doelen!

Kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

De Playground is een online coaching traject van 6 maanden. Deze is dus tussentijds niet opzegbaar. Natuurlijk kun je stoppen met het volgen van je traject, maar je behoud daarbij je betalingsverplichting.

Hoe verloopt de betaling?

De betaling geschiedt maandelijks volgens een automatische incasso. Je hoeft dus niets te doen, je lidmaatschap loopt automatisch af na de 6 maanden!

Wat als ik een vraag heb die hier niet bij staat?

Geen probleem! Stuur gerust een mailtje naar info@fitprogression.nl dan beantwoord ik je vraag zo snel mogelijk!

Ik heb grote stappen gemaakt in mijn mindset. Ik ben minder streng voor mezelf en zit met kleine stappen steeds beter in mijn vel!

Annelies

Member

Jojanneke weet me altijd weer op het juiste pad te krijgen en op verschillende manieren weer te motiveren. Ook voel ik me vrij genoeg om volledig eerlijk te zijn bij haar.

Sanne

GameChanger

Wat een inspiratie geef jij. En wat heb je mij op een andere manier naar mijzelf laten kijken. Ik kies nu vaker voor mezelf!

Jolanda

GameChanger

GamePlayer

Inmiddels -15kg eraf! Er moet nog flink wat vanaf, maar ik ben blij dat ik al zover ben!

Mieke

Ready to Play?

LET’S GO!

BASIC

€19,99 per maand

PREMIUM

€59,00 per maand

VIP

€99,- per maand