Clicky

AFVALLEN

Op een gezonde manier 10 kilo afvallen!

10 kilo afvallen zónder dieet en mét blijvend resultaat

KLAAR MET DIËTEN!

Raap jij jezelf eens in de zoveel maanden weer bij elkaar om af te vallen en vervolgens weer aan te komen? Zit jij in de eeuwige cirkel van diëten en heb je overgewicht?

Dan is de kans groot dat je de hoop inmiddels een beetje bent verloren. Diëten werken wel, maar tijdelijk. Je beult jezelf gedurende een korte periode af, hebt resultaat bereikt maar daarna komen de kilo’s er net zo hard weer aan. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Bent vermoeid, hebt hang naar suikers, zit niet lekker in je vel, voelt je opgeblazen en iedere traptrede is er één teveel.

Wat als ik je zeg dat diëten niet nodig is om af te vallen en weer lekker in je vel te komen?

Ik meen het: diëten is onzin. Je voedingspatroon veranderen heeft zin. Je krijgt er meer energie van, komt af van je suikerverslaving en kunt afvallen zonder continu in strijd te zijn met jezelf. Jij wilt toch ook gewoon weer kunnen genieten van eten? Doordeweeks, in het weekend, tijdens feestjes en etentjes. Ja; óók als je gewicht aan het verliezen bent.

Fit Progression Kampen - Jojanneke Last - Leefstijl- en Vitaliteitscoach - Personal Training - Voedingscoaching 03

Oftewel:
– Jij bent wel klaar met dat eeuwige diëten, het is tijd voor échte verandering
– Je wil dat het afvallen geleidelijk aan verloopt en je resultaten nadertijd ook behouden
– Je wil je zelfverzekerd voelen en trots kunnen zijn op jezelf én je lijf
– Je wil meer energie en bewegingsvrijheid om te kunnen doen wat en wanneer je maar wilt (geen nee meer zeggen tegen actieve uitjes!)

DEZE FANATIEKELINGEN GINGEN JE VOOR!

Ik was al zelfstandig 10 kilo afgevallen voordat ik bij Jojanneke kwam, maar ik bleef steken op een plafond van 98 kilo. Ik ben stressgevoelig en dan vind ik het lastig om gezond te blijven eten. Tijdens het traject heb ik hier aan gewerkt door ook het aanpakken van mijn stress en door vooruit te plannen. Door regelmatiger te eten verdween mijn honger en was ik niet meer ‘hangry’.  Mijn relatie met eten is tijdens het traject compleet veranderd. Ik ben 9 kilo kwijt en het belangrijkste is dat ik geen (vr)eetbuien meer heb. Inge

Het Choose & Change traject is voor jou als jij:

 • al je hele leven een trouwe dieet consument bent geweest en bakken met geld hebt uitgegeven aan bekende (crash)diëten (ik zeg dus expres: WAS), maar geen blijvend resultaat hebt gehaald
 • overgewicht hebt, >10 kilo wil afvallen maar het nut van afvallen eigenlijk niet meer in ziet OF als je ondergewicht hebt en je juist wilt aankomen maar niet weet hoe.
 • door je overgewicht wordt beperkt in je bewegingsvrijheid en je conditie (stop met kiezen voor de auto en de lift)
 • bereid bent om open te staan voor verandering
 • bereid bent om naar je voedingsgewoontes te kijken, deze te erkennen en te doorbreken
 • bereid bent om naar jezelf te kijken en te werken aan je gedrag en mindset
 • je voedingspatroon definitief wilt veranderen zodat je nooit meer hoeft te diëten
Fit Progression Kampen - Jojanneke Last - Leefstijl- en Vitaliteitscoach - Personal Training - Voedingscoaching 08
Fit Progression Kampen - Jojanneke Last - Leefstijl- en Vitaliteitscoach - Personal Training - Voedingscoaching 16

Waar ga je mee aan de slag:

INTAKE & WEGEN
In een uitgebreide intake gaan we je wegen en brengen we je voedingspatroon in kaart. Wat gaat er goed, wat kan er beter? Je vult een intakeformulier in om een breed beeld te krijgen van jouw algehele leefstijl. Op basis daarvan maken we samen een plan voor de komende 4 maanden

DOELEN STELLEN
Voordat je kunt starten met het switchen naar een blijvend energieke leefstijl, is het belangrijk om naar jezelf te kijken. Wát wil jij, waarom en wat heb je nodig om dat te bereiken? Waarom is dat afvallen zó belangrijk voor je? Wat moet je loslaten om die doelen te behalen? Deze methode kun je jouw leven lang blijven toepassen voor ieder aspect uit je leven!

Waar ga je mee aan de slag:

VOEDING
Je houdt je voeding bij, welke voor mij tevens inzichtelijk is. Iedere week brengen we kleine aanpassingen aan in je huidige voedingspatroon. Je bent actief bezig met het toepassen van de opdrachten op je voedingspatroon en vergroot je kennis over voeding dankzij de wekelijkse werkbladen die je ontvangt.

1:1 COACHING
In de 1:1 coaching maken we de balans op. Er wordt gewogen en we gaan in gesprek over de afgelopen periode. Ook duiken we in je gedachtes, gedrag en stresscounseling. In de 1:1 coaching leer je te denken vanuit een groei-mindset, leer je hoe je kunt ontspannen en eventueel hoe je op een goede manier kunt trainen.

Wat krijg je?

 • Uitgebreide intake, weging en volledige voedingsanalyse incl. adviesrapport en een persoonlijk plan voor de komende 4 maanden.
 • 6 maanden PREMIUM toegang tot de Fit Progression community met o.a. gratis trainingen, een voedingslogboek en de mogelijkheid om je progressie bij te houden.
 • 4 maanden persoonlijke beweeg- en/of trainingsschema’s afgestemd op jouw fysieke doelen, wensen en mogelijkheden.
 • Elke week een online contactmoment, waarin je al jouw vragen aan mij kunt stellen over gezondheid, voeding, training, ontspanning, leefstijl en mindset zodat je verder kunt werken aan het behalen van je persoonlijke doelen.
 • Wekelijkse mailing met informatie, motivatie en opdrachten waarin ik je meer ga vertellen over hoe;
  • je voorgoed van je overtollige kilo’s afkomt en ze eraf houdt;
  • je een gezond voedingspatroon ontwikkelt en behoudt;
  • je doelen kunt stellen om het lichaam & leven te creëren waar jij je écht goed bij voelt;
  • je meer structuur kunt aanbrengen om deze doelen te behalen;
  • het zit met calorieën, koolhydraten, vetten, eiwitten, vitamines en mineralen;
  • je kunt omgaan met bijzondere gelegenheden;
  • je een einde maakt aan emotie-eten
  • Hoe je verder kunt vanuit intuïtief eten en weer kunt genieten van etentjes;
  • de ‘saboteurs’ die willen voorkomen dat je jouw doelen behaalt en hoe je hiermee om kunt gaan;

Ik leg je dit allemaal uit aan de hand van praktische voorbeelden, templates, theorieën en mijn adviezen. Je houdt 6 maanden toegang tot deze informatie.

Maar daarnaast krijg je ook…

4 maanden mijn persoonlijke 1:1 coaching, waardoor jij die 10 kilo afvalt en écht een leefstijl creëert waarbij je afscheid neemt van diëten.

Hoe ziet deze begeleiding er uit?

 • 2x per maand een 1:1 coaching van 45-60 min. De inhoud van dit coachingsmoment kan iedere keer verschillen (voeding, training, mindset, gedrag). We stemmen de coaching helemaal af op datgene waar jij het meest behoefte aan hebt!
 • Ook kun je online bij me terecht: elke week kun jij je vragen aan me stellen. Staat je weegschaal stil? Heb je pijn tijdens je training of twijfels over de uitvoering? Motivatie onderweg verloren? Kom je niet in slaap? Tóch een bak ijs leeg gegeten? YOU NAME IT, I GOT YOUR BACK!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het Choose & Change traject?

4 maanden lang ga je met mij 1:1 aan de slag om je leefstijl om te gooien. Daarnaast ontvang je gedurende 4 maanden mijn online begeleiding, toegang tot de voedingsapp en trainingen.

Gedurende 16 weken ontvang jij elke week in je mailbox de weekopdrachten waar je mee aan de slag gaat. Om deze nieuwe kennis en methodes echt goed te kunnen integreren hou je in totaal 6 maanden toegang tot de app en jouw persoonlijke plan.

Wat kan ik voor resultaat verwachten?

Als jij er echt voor gaat, zul je tussen de 6-10 kg af kunnen vallen. Je hebt geen opgeblazen gevoel meer, de hang naar suikers is minder of weg. Je komt de trap makkelijker op, zit beter in je vel en hebt meer rust en ruimte in je hoofd.

Moet ik hippe shit gaan eten?

Nope. Jij bepaalt wat er wel of niet in gaat. Ik leer je wél welke voeding je meer energie kan geven en hoe je ervoor zorgt dat je jouw lichaam de basisvoedingsstoffen geeft die het nodig heeft.

Krijg ik alleen voedingscoaching?

Nee; ik geloof er niet in dat alleen voedingscoaching jou naar je doel brengt. Het is belangrijk dat je ook inzicht krijgt in je gedrag, gedachtes en de saboteurs in je omgeving. Daarnaast is het misschien nodig om te gaan trainen en je dagelijkse beweging op te schroeven. We kijken naar het totaalplaatje. Afvallen is geen kwestie van minder eten en meer bewegen. Afvallen is een gedragsverandering.

FIT PROGRESSION

SPORT.VOEDING.LEEFSTIJL

FIT PROGRESSION

Jojanneke Last

FIT Progression
Leefstijl- en Vitaliteitscoach | Personal Training

Kampen

info@fitprogression.nl
06-20118854